top of page

29.01.2023 - ORA 13:30

 

Te nderuar Cërvicas,

Kryesia e Shoqatës Humanitare Cërvica ju uron vitin e ri 2023 - fati dhe suksesi na përcjelltë të gjithëve.

Me këtë rastë ju njoftojmë se mbledhja gjenerale do të mbahet më 29.01.2023 (e Dielë) në BEG-Member Club (Hochdorf LU) ora 13:30.

Ju mirëpresim!

Me respekt
Kryesia e Shoqatës Humanitare Cërvica

Cervica Logo Transparent.png
bottom of page